Fallet Assange: Uppgifter raderas om och om igen

En av de kvinnor som anmält Julian Assange är Anna Ardin. Hon ställde upp i valet till kommunfullmäktige för socialdemokraterna och är en offentligt person som bör granskas. Därför publicerar jag hennes namn.

Anna Ardin är kristen, feminist, socialdemokrat, djurrättsaktivist och motståndare mot abort från vänster. Och gotlänning. Hon har tidigare arbetat som jämställdhetsansvarig på Uppsala Universitets Studentkår. Ett arbete hon fick pris för. Nu jobbar hon på Broderskapsrörelsen och ”glöder för fred, solidaritet och rättvisa …. för ett rättvist, öppet och solidariskt samhälle”. På sin egen  blogg beskriver hon sig själv:

är statsvetare, kommunikatör, entreprenör och frilansskribent med särskilda kunskaper inom tro & politik, jämlikhetsfrågor, feminism och Latinamerika.

Lördagen den 14 augusti vid 14-tiden skriver hon på twitter.com/annaardin:

från annaardin.bloggy.se den 19 augusti

Tidigt på morgonen söndagen den 15 augusti skriver hon igen på Twitter:

från annaardin.bloggy.se den 19 augusti

I samband med att Anna Ardin polisanmäler Julian Assange den 20 augusti raderas dessa kommentarer på Anna Ardins Twitter. Varför? Mig veterligt är det inte vanligt att verkliga brottsoffer raderar bloggar, städar mobiler och försöker få vittnen att intyga något som inte är sant. Varför är det så viktigt att just dessa kommentarer raderas?

Om man vet att det ”anmälda övergreppet” ägde rum på natten mot lördagen den 14 augusti så blir det hela mer begripligt. Kommentarerna tyder i själva verket på att Anna Ardin verkligen gillade Julian och det inte hade förekommit något övergrepp 24 timmar innan. I kommentarerna kan man inte ana att Anna Ardin anser att Julian har en skev kvinnosyn och inte kan ta ett nej. Kommentarerna är mer ett försök av Anna Ardin att sola sig i glansen av Julian Assange. Varför skulle hon annars publicera dem på nätet? Kommentarerna på Twitter stämmer inte med Annas berättelse hos polisen den 20. Så hon raderar dem helt enkelt.

Bevis för att Anna Ardin döljer sanningen

I början på september noterar jag att Anna Ardin har två identiska mini-bloggar”. En på Twitter och en på Bloggy.se. Som det ser ut så läggs Anna Ardins kommentarer ut på båda bloggarna samtidigt. De kommentarer som raderats på Twitter återfinns väl synliga på annaardin.bloggy.se. Anna har missat att man måste radera varje blogg för sig. Otur.

För att kontrollera om Anna Ardin verkligen vill dölja Twitter-kommentarerna skriver jag en kommentar på Sara Gunneruds artikel ”Wikileakshjältar kan också göra puckade saker”. Edit 20 januari 2011. Sen jag skrev denna artikel har Rebellabloggen redigerats. Den nya versionen av ”Wikileakshjältar kan också göra puckade saker” hittar du här.Artikeln är publicerad på Rebellabloggen, en socialdemokratisk feministblogg där Anna Ardin medverkar och är web-ansvarig. I min kommentar berättar jag om de raderade Twitterkommentarerna. Efter 5 dagar, den 13 september, granskas min kommentar och den raderas direkt. Skriver då ytterligare en kommentar där jag talar om att man kan läsa de raderade kommentarerna på annaardin.bloggy.se. Min kommentar raderas direkt. Någon timme senare går hela Bloggy.se ned. När Bloggy.se åter öppnar vid 4-tiden på morgonen den 14 september är de raderade Twitter-kommentarerna också raderade på annaardin.bloggy.se

Nu är det inte så enkelt att radera på nätet som Anna Ardin tror. Google tar ”ögonblicksbilder” på hur olika webbsidor ser ut. En s.k. cache. Om man söker upp den cachade sidan för annaardin.bloggy.se så kan man se hur sidan såg ut den 19 augusti. (Om cachen försvinner klicka här. Cachen har försvunnit sen jag skrev detta) Sen kan man jämföra den sidan med hur annaardin.bloggy.se och twitter.com/annaardin ser ut.

Som vi kan se gör Anna Ardin vad hon kan för att dölja sina kommentarer. Kommentarer som tyder på att Julian Assange faktiskt är oskyldig till åtminstone ett av de ”övergrepp” han anklagas för. Det ser ut som om Anna Ardin gör vad hon kan för att få Julian Assange fälld. Genom att radera, förneka friande omständighet gör hon sig kanske skyldig till falsk tillvitelse.

Brottsbalken 15 kap, 7 § Den som, i annat fall än 6 § avser, hos åklagare, polismyndighet eller annan myndighet sanningslöst tillvitar annan brottslig gärning, föregiver besvärande omständighet eller förnekar friande eller mildrande omständighet, dömes, om myndigheten har att upptaga anmälan i sådan sak, för falsk tillvitelse till fängelse i högst två år eller, om brottet är ringa, till böter eller fängelse i högst sex månader.

Fallet Assange blir riktigt ruskigt om vi tar in allt som har hänt i fallet. Den som vill läsa mer kan se denna artikel och denna artikel. Julian bor i Anna Ardins lägenhet från den 11 augusti till den 19-20 augusti. Under denna tid har Julian och Anna sex. Runt 18-19 augusti blir Anna uppringd av en kvinna som söker Julian. När Anna kommer underfund med att Julian också haft samtyckt sex med denna kvinna händer något. De två kvinnorna som båda är kristna och har kopplingar till Broderskapsrörelsen och var med på seminariet på Broderskapsrörelsen förstår direkt att Julian inte har några långsiktiga allvarliga avsikter med dem. De bestämmer sig efter samtal för att anmäla Julian Assange för sexuella övergrepp.

Det verkar ju tyckas konstigt att en kristen socialdemokratisk feminist använder sig av lagstiftning för att hämnas på en man som är ”otrogen”. När man läser om Anna Ardins inlägg om hämnd så är det inte längre konstigt. Det hela blir naturligt. Anna Ardin har under lång tid funderat på hur man ska hämnas på en man som dumpar en, är otrogen. När den andra kvinnan dök upp fick hon möjlighet att göra allvar av planen. Anna Ardin har planerat det hela bra. Hon har fått en annan kvinna att stå bakom våldtäktsanmälan. Ett fall av revenge-by-proxy. Och sen har fått hjälp av Claes Borgströms som gjort allt vad han kunnat för att försöka få Julian Assange åtalad ivrigt påhejad av feministbloggar.

Men sanningen kommer fram till slut. Annas perfekta ”Sjustegsmodell för laglig hämnd” misslyckades. En radering för lite. Och Google cache. Otur Anna. Otur. Herrens vägar äro outgrundliga.

Jag är mycket förvånad att kristna feministiska ”jämställda” kvinnor så kan dyrka en Wikileakshjälte att de gör allt vad de kan för att få honom i säng så fort de får chansen. Och sen, när de kommer underfund med att han inte är lika intresserad av dem som de i honom, går de till polisen och anklagar honom för våldtäkt. Det visar på ett extremt förakt för de kvinnor som är verkliga offer för manligt våld och sexuella övergrepp. Beteendet är oförsvarligt.

Om man i hjärtat bara är en groupie, varför inte bara försöka hålla tyst om det. Det är inget man ska sprida vare sig på nätet eller gå till polisen och berätta. Som det nu ser ut så är Anna Ardins noggrant planerade karaktärsmord och hämnd på Julian Assange inget annat än en självmordsbomb i foten. Lite oturligt för Anna att Google cache håller koll som en nätgud. Ska man radera, måste man radera ordentligt.

Det återstår nu bara att se vad förundersökningen kommit fram till. Enligt åklagarna:

Utredningen är långt framskriden och endast ett mindre antal utredningsåtgärder återstår att vidta före ett beslut.

Om det skulle visa sig att åklagarna kommer fram till att det handlar om falsk tillvitelse så kommer hundratusentals män, som påstår att de flesta anklagelser om våldtäkt är falska, få vatten på sin kvarn. Det kommer tyvärr också att medföra att det blir ännu mycket svårare för verkliga offer att få upprättelse. Det vore en katastrof.

Men denna historia kommer att föra något gott med sig. Vi kommer att förstå att bara för att man är  kristen, feminist, socialdemokrat, djurrättsaktivist och motståndare mot abort från vänster så betyder det inte att man är för lika värde för kvinnor och män.

382 reaktion på “Fallet Assange: Uppgifter raderas om och om igen

 1. Oops:
  Göran Rudling
  Nu först ser jag att du hade hunnit svara på mitt inlägg innan mitt PS kom fram (är inte van vid att andra är lika nattuggliga som jag). Så mitt svar på ditt svar blir då:

  För det första så är det kanske inte så säkert att de sagt sig vara utsatta för våldtäkt, på det sättet som du antar. Vad de sagt exakt beror hur de tillfrågats: Ex: Så ni har båda varit utsatta för samlag utan kondom, trots att ni inte ville det, vilket är att likställa med våldtäkt?
  Vi måste veta exakt hur förhöret gick till för att veta vad de sagt och menat, och om de inte mer eller mindre pressats att säga att det var våldtäkt, eller övertygats om att det var det i lagens mening och då höll med. Men igen – vi vet inte, i alla fall inte jag.

  Vad så gäller ”fortsätta ha sex” etc så har jag förstått att i kvinnan A:s fall var kondomen trasig, och jag gissar att hon inte noterade detta förrän det liksom redan var för sent. Det brukar ju kvinnan inte veta förrän vid den tidpunkten. Så där tror jag du har fel.

  Den andra kvinnan påstod sig ju ha blivit utnyttjad när hon sov, och DET är verkligt skumt, för mig, för ingen skulle kunna ha sex med mig utan att jag vaknade – om jag inte var nersövd. I det fallet har jag en annan hypotes, men den behåller jag för mig själv.

 2. Nu har jag inte följt med utvecklingen helt och läst allt som är publicerat, men jag saknar viss information i sammanhanget. Det gör att det för mig uppstår en viss fråga om situationen.

  Jag är inte säker på att det stämmer, men enligt uppgiften att kvinnorna ursprungligen ville att Assange skulle tvingas till att testas för könssjukdom (HIV), så uppstår frågan: Varför går kvinnorna till polisen? Det är ju inte polisens sak initialt, utan detta skall skötas av sjukvården via vårdcentral, gynekolog eller ungdomsmottagning (om åldern är aktuell). (RFSU skall t.o.m. ha mottagningar som utför tester.) Vid positivt testresultat tar sedan vården nästa steg och kallar berörd/-a person/-er, enligt vad smittskyddslagen föreskriver. Svarar inte sökt/-a person/-er på denna kallelse, så begär vården hjälp av rättsväsendet.

  Denna procedur borde ha varit känd hos berörd polisstation och att man där borde ha hänvisat till någon av ovan nämnda mottagningar …

  Samtidigt så ger omständigheterna mig signaler, om att berörda kvinnor inte saknar sexuella erfarenheter, så att tillvägagångssättet skulle kunna vara okänt … (De bör bl.a. ha fått tagit del av detta i skolan, under deras högstadieperiod …)

  Jag reserverar mig dock med att det inte är möjligt att gå och testa sig dagarna direkt efter den sexuella aktiviteten, då inkubationstiden måste beaktas. (För klamydia och gonorré gäller en vecka och för HIV gäller tre månader …) Detta samtidigt som att Assange inte kunde förväntas att stanna kvar hur länge som helst i Sverige. Under förutsättning att kvinnorna var medvetna om kravet på förfluten tid, så går det att anta att avsikten specifikt var att just polisanmäla och inte som det har påståtts i vissa sammanhang, att det var närvarande polis/-er tillsammans med åklagaren (den förste), som själva formulerade anklagelserna.

  Sen har jag svårt att tro att berörda kvinnor inte skulle vara helt omedvetna om att Assange i form av sin situation (samt ungkarl?), inte skulle ha möjligheter till sexuella kontakter. Naiv groupie-mentalitet vore det annars … Att ha utfört (en) sexuell handling med en känd person, ses i vissa kretsar som en statussymbol. Att ha ett fast förhållande och/eller kunna gifta sig med en kändis, med framtida försörjning som följd, är ett annat motiv till intimt umgänge (sex i utbyte mot försörjning …). När en medvetenhet om att Assange inte hade någon avsikt med ett fast förhållande, uppstår givetvis en besvikelse (t.o.m. hämndbegär), utifrån det senare motivet.

 3. Pingback: ”Uppenbart är att du inte vill diskutera den verkliga frågan, vad man har för skyldighet som brottsoffer” « Linna Johansson

 4. Det mest tragiska med denna historia är att den påminner om processerna mot Billy Butt som faktiskt dömdes enbart på uppgifter från målsägande. Det var då fråga om försmådda groupies som inte uppnått vad de önskat. Skall det vara så? Att våldtäkt definieras i efterhand av den ena parten, efter att den hunnit överväga om det uppnådda var värt uppoffringen eller ej. Det är ju ett hån mot de som faktiskt blir våldtagna.

  • Stefan,
   Jag ser inte riktigt likheterna. Men jag håller med dig om att processen mot Billy Butt var grovt felaktig. Har skrivit om Billy Butt och den processen. Läs gärna artikeln och återkom med synpunkter.

   Grundproblemet är likartat. Och det är det du menar med att ”Att våldtäkt definieras i efterhand av den ena parten, efter att den hunnit överväga om det uppnådda var värt uppoffringen eller ej.” Det stora problemet är att i Sverige kan de flesta inte skilja mellan vill och samtycke. Man pratar om vad kvinnorna ville och att det inte blev så. Sex med kondom. Man pratar inte om vad man samtyckte till, faktiskt sex utan kondom, utan man försöker inbilla omvärlden att kondomerna har något slags bevisvärde. Som om kondomen kunde tala. Som om kondomen kunde säga, att jag inte användes bevisar att kvinnorna sa nej till sex utan kondom.

   Till sist. Läs Johanna Koljonens berättelse om det ”övergrepp” som hon utsattes för och fundera på om det är ett övergrepp eller om det bara är så att Johanna Koljonen upplevde det som ett övergrepp. Hur man ser på Koljonens berättelse är extremt viktigt. Ser man övergrepp i det, så är Assange skyldig. Om man inte ser ett övergrepp i det så är han oskyldig.

   Jag jobbar för att människor ska förstå att det är en enorm skillnade mellan vill och samtycke. Tror att du därmed förstår hur jag ser på fallet Koljonen.

   • Jag tycker att Koljonens resonemang måste ses mot om det fanns något uppsåt eller inte. Hade mannen klart för sig att hon inte ville ha penetration utan kondom och ändå körde på, då finns där ett uppsåt. Liksom om han inte visste visste hennes ståndpunkt men skulle ha gjort det likafullt. Om han däremot skulle ha avstått, om han förstått hennes inställning, så har han inte en ett eventuellt uppsåt. Problemet är bara att bevisa att han skulle ha avstått om han förstått hennes inställning. Han liksom hon kan ju i efterhand konstruera ett svar som passar.

   • hej,

    Anledningen till att det är övergrepp med citationstecken är att det kan vara ett övergrepp (i laglig mening) och det kan vara helt okay sex. Allt beror på omständigheterna.

 5. Går rykten att kvinna 2, (kallas SW), varit en av dom som avled i dagens tragiska olycka mellan Sala och Heby där en taxi med passagerare kolliderade med pendeltåget.
  Hon är hemmahörande i närheten och polisen har lagt på locket totalt, kanske någon med bättre kontakter här kan fiska fram om hon nu var den avlidna passageraren och varför en taxi väljer att köra igenom när bommarna var på väg ned enl ögonvittnen.

  • De uppgifter som finns om olyckan talar om de omkomna som en taxiförare i 35-års åldern och en äldre man. Allt fiskande i denna historia kan läggas ned.

   Vore bra om ”fiskande” i obekräftade uppgifter kunde upphöra. Vi bör försöka hålla oss till bekräftade fakta. De som vill fiska i obekräftade uppgifter och skapa teorier prova Flashback.

  • Jo, hon beskrivs ”som en fågelunge på sin första flygtur” i ett av Flashbacks forum. Det är synd om alla parter i den här onödiga härvan.

 6. Pingback: Efter att Anna Ardin polisanmält Julian Assange var hon tvungen att städa bort bevismaterial från Twitter | F O L K V E T

 7. Fy fan vad sunkigt, att hänvisa till att hon är en offentlig person för att urskulda att du publicerar hennes namn. Mob-mentalitet.

  • Men Julian Assanges namn skall nog få publiceras och hans namn och rykte solkas? Inga problem med det som vanligt. ”Dömd i allmänhetens ögon utan rättegång” heter det väl visst.

 8. Observer?

  Har du inte lagt märke till att människor med rättsmedvetande anser att det kanske största brottet som begåtts är alla de tusentals brotten mot förundersökningssekretessen, alla övergreppen i rättssak?

  Expressen var först ut *morr* Det gör detsamma om de tänkte på lösnummer-försäljning och reklamintäkter eller om de var ute för att skada Wikkileaks eller om de var ute efter att skada (s) i valrörelsen. Ett brott var det…och jag anser att Expressen ska ställas till svars för detta.

 9. Och vem läckte till Expressen? De sensationslystna företrädarna för Marthornas Syjunta, d.v.s. polisen. Så vem skall ställas till svars – jo POLISEN, ÅKLAGARÄMBETET med Marianne Ny i spetsen, som själva kokat ihop den här med politiska motiv kryddade soppan. Förundersökningen lades redan ned av Eva Finne men återupptogs av sensationslystna individer – de svarar sedan för följderna och det mänskliga lidande som de åsamkat de berörda parterna.

 10. Hur vet du att det var åklagarna som läckte?
  Det kan lika gärna ha varit en polisassistent. Vet du något som andra inte vet? Har du någon som helst saklig grund?

  Eller fantiserar du bara efter eget huvud? Som du VILL att det ska vara?

  Det är olagligt, i grundlagen, att efterforska källorna till läckaget. En demokratisk grundprincip.

  En annan demokratisk grundprincip är att avstå från ogrundade anklagelser. Man har rätt att framföra misstankar, men inte att slå fast egna domar. Har man fel då…är det straffbart. S k förtal.

 11. Men att bryta tystnadsplikten och kanske förtjäna en vacker slant då han/hon inom polisen säljer sin story till Expressen är helt lagligt? Det menar du – bra. Huvudsaken är att mannen hängs ut i medierna och bespottas offentligt innan han ens är dömd – det är A&O enligt ditt förmenande. Hur det sedan har gått till så får man ju inte ens efterforska i – för då är man en brottsling. Brottslingen skall m.a.o. skyddas till varje pris medan den som försöker ta reda på vem brottslingen är skall bestraffas. Fina principer återigen.

  • Observer,…var finner du sakligt stöd för att jag säger att det var ”bra”?

   Om du går utanför cirklarna i ditt eget huvud ett tag…och kollar efter debatten från slutet av augusti…så vet du att såväl jag som många andra feminister var fly förbannade från första stund. Över läckaget och över Expressens smutsiga hantering. För det är så här…Även om någon läckte, så behöver inte media skriva om det. Om de följer de pressetikens tanke och känsla. Om de har rättsmedvetande.

   Då hade vi kunnat undvika allt elände som följt efter…de många brotten som gjorts sedan dess.

   Livet och politiken är komplicerat, inte någon ”antingen-eller”- grej. Det är när du reducerar ditt eget tänkande till svart eller vitt som du blir en huligan Observer. Försök nu att finna saklighetens ådra i dig själv, utgå från fakta. Inte från dina egna fantasier.

   • Bästa Gunnel,

    Så fort någon säger saker i klartext till dig så blir denne beskylld för att vara en ”huligan”. Tyvärr kan en del människor inte rå för att de har ett inneboende ”rättspatos” i sig då de äntligen finner en förklaring till varför risken att bli fälld som ”en sexbrottsling” är 10-faldig så fort man kört in över Öresundsbron till BitterFittornas rike. Jag tycker dina argument väl har illustrerat detta faktum i denna debatt.

   • Observer…

    Vet du om att frekvensen fällande domar i Sverige är låg…jämfört med europeiska länder och USA? Risken att bli fälld som sex-brottsling i Sverige är låg – jämförelsevis. LÅG! Catch?

    Det är just detta jag menar med att inget sunt rättsmedvetande kan komma ur trånga cirklar i ditt eget huvud…ett huvud som lider stor brist på kunskap om annat än din privata rädsla och vrede.

    Sånt kan man inte benämna saklighet.

 12. Läs http://www.nkmr.org om du vill veta sanningen om Sverige och deras möjligheter att inte bry sig om konstitutionen och
  barnsrättigheter. När bryr sverige om rättvisa? När de kritiserar elaka kinesier! När de själva gör samma sak som Kina?
  Då får rättssäkerheten tiga…

 13. Oj, förtal? Om Assang inte gjort det som han anklagas för är detta en grov tjänstefel från vissa offentliga personer? Enligt svensk brotsbalken upp till 6 år. Men vem bryr sig om svensk konstitution i Sverige? De som fått illa från staten? Asylsokande barn som utvisas trots kritik från hela världen? De två Egipterna som bortrövades och torterades? Vem mer? Varför svensk befolkning inte kan förplanta sig utan invandring? Kanske på grund att ni steriliserade zigenare och finnar? Vad har vi mer?
  Bomberna som kastades i andra världskrig på rysska barn, dessa bomber av svensk stål… Det är för långsökt eller hur? Min mammas kusen dog av sådan bomb…

  • Precis – där sade du det Julia. Sharia lagar bör tillämpas på ”sexuella sadister” som trots att kalla fakta visar på någonting helt annat ändå väljer att utsätta en oskyldig människa för onödigt lidande. Efter ett ordentligt straff så lär man sig att inte göra samma misstag på nytt.

 14. Pingback: Noe er feil i Assange saken… « The BullShit Magazine

 15. Pingback: Noe stinker i Assange-saken…

 16. Pingback: Hva skjuler Anna Adrin?

 17. Som svensk skäms man. Om tvitteruppgifterna är korrekta är uppenbart att i varje fall en av anklagelseakterna saknar all grund. I själva verket kan anmälaren då betraktas vara kriminell.

 18. Pingback: Noe er feil i Assange-saken

 19. Pingback: Anna Ardin’s deleted twitter messages

 20. En sak slår mig angående detta ,och det är exakt samma känsla som jag får varje gång man hör debatten om Olof Palme mord och det kan mycket väl vara att jag växte upp i diktatur och man litar inte fullt ut på media samt. att man vet mycket väl att det används alla möjliga metoder för att behålla rådande världsordning,men ok till punkt ,och det är egentligen en fråga.
  Är det ingen som fantaserar att bakom dom har tjejerna finns ett ofantlig mycket större och mäktigare organization ,land ,eller religion med enorm intresse att tysta Assange och kan lova både pengar eller maktpositioner till dessa karrierister?
  Det som gör mig förvirrad att debatten går som på räls i helt fel spår ,och vi låter det gå så, för att vi vill vara politisk korrekta och rädsla av att ha avvikande åsikter.

 21. Sverige och svensk rättstillämpning kan inte fela

  Vi i Sverige måste alla förstå att just vi alltid måste hålla vår moral hög. Ja, högre än engelsk rätt och all annan rättstillämpning ute i världen. Vi kan naturligtvis inte hemfalla åt tvivel på vår egen förträfflighet. En politiker sprungen ur socialdemokratin och dessutom från dess broderskapsrörelse, till på köpet kvinna, dessutom ung och gullig mot djur är ju per definition sannfärdig – ja, politiskt korrekt till hela sitt väsen. En junfru-maria-gestalt inom den högre onanien så att säga. Hur kan en sådan underskön person överhuvud besudlas med snusk som den beskrivna; trasiga kondomer och kopulation utom äktenskapet för något oklart syfte???

  Nej, vet hut alla ni som inte kan hålla er till den svenska ordningen och trefnaden i det politiskt korrektas ursprungs- och hemland!!!

  Vänligt men bestämt från Er ödmjuka S. Ann Färdig (Kungliga huvudkommunen)

 22. Pingback: Er Assange saken bull? | Djafull.com

 23. Genom de uppgifter som advokat Claes Borgström lämnade i Gomorron Sverige den 21/3 om ärendet gällande Julian Assange var det lätt att finna detaljerade uppgifter på internet om de för mig tidigare okända båda målsäganden Anna Ardin och Sofia Wilén. Med ett sådant målsägandebiträde som Borgström behövs inget eller annat. Byt ut honom!

  I övrigt hoppas jag att åklagare och domstol i detta ärende står emot det stora massmediala trycket och gör en rättssäker bedöming av omständigheterna.

 24. Pingback: Assange saken – 1 | Djafull.com

 25. Pingback: Julian Assange: What really happened in Sweden « DavidKramer.DK | Western Outlaw

 26. Pingback: Sex, lies, no videotape and more lies. False accusations in the Assange case | Samtycke.nu in English

 27. julian assange och sveriges kung carl gustaf XVI har båda fått mottaga hemska anklagelser. bäst vore om kungen tog makten och gjorde sig av med borgström, bodström och fruntimmren.

 28. Var det inte så att Anna Ardin och hennes väninna bara ville försöka få Julian Assange att HIV-testa sig? Sedan såg polisen att det hela eventuellt kunde rubriceras som ett övergrepp. Därefter tappade de två kvinnorna kontrollen över vidare följd av rättsordningen?

 29. Pingback: Socialdemokraten, Feministen och Assange-vittnet stal böcker för 1600 kronor – Avgår från alla politiska uppdrag « Aktivarum

 30. ”blir han dömd för våldtäkt på dessa grunder så får vi alla sluta pippa…” Klockren kommentar Marta Persson 🙂

 31. Pingback: Det finns alltid två sidor av ett mynt. « Malte on the Roxxx

 32. Kära och uppenbarligen otillfredställda Gunnel ,

  Det blir inte en hög procent av fällande domar för våldtäckter i Sverige för att det anmäls över 5000 våldtäckter per år i Sverige , med en befolkning av drygt 9 miljoner människor.
  Som är dubbel så många anmälda våldtäckter än i till ex. England , som har en befolkning av över 80 miljoner människor.
  Detta tack vare till dig och dina väninnor , och jag vill tacka er för detta !!
  Och , ett tips , spotta inte ut procentsatser av det som passar dig bäst utan att ha alla fakta i hand , det för nästa gång du öppnar käften , du kommer att se ut mycket bättre , lugnare och mera armonisk.

  Mvh , Populisten.

 33. Pingback: Wikileaks och rättsröta - LarsIvarsson.se

 34. Pingback: Våldtäktsanklagelser som hämnd? | WTF?

 35. Hedonististen Anna Ardin är knappast kristen, då Jesus från Nasaret hade haft storo problem med hennes narcissism och sexuella ”moral”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *