En uppföljning till ”Fallet Assange: Uppgifter raderas om och om igen” kommer inom kort

Artikeln som nu kommenteras flitigt skrevs den 30 september. Det har tillkommit en hel del fakta sedan dess. Jag jobbar med en uppdatering och mer klargörande artikel som kommer att publiceras inom kort.

Jag kan av kommentarerna se att många har missförstått vad som står i artikeln. Slutsatsen jag drar är att jag inte varit tillräckligt tydlig. Det ska jag försöka vara i den kommande artikeln.

Redan nu kan jag avslöja en sak. Det finns inte ett enda tecken på att anklagelserna mot Julian Assange har att göra med Wikileaks. Det handlar enbart om vad Julian Assange har gjort/inte gjort med två kvinnor mellan den 13 och 19 augusti i år. Det handlar enbart om ”Dickieleaks”. Konspirationsteorierna är fullständigt befängda.

Om ni vill ha information om när artikeln är tillgänglig var vänlig sätt upp er på prenumerationslistan.

Och en önskan. Fortfarande förekommer kommentarer som bara är enfaldiga kränkningar av enskilda personer. Dessa kommentarer kommer i framtiden strykas. Tänk efter innan ni trycker på sändknappen.

Till sist. Jag tror på öppenhet och en faktabaserad diskussion. Jag tycker om de som skriver under sitt riktiga namn.

6 reaktion på “En uppföljning till ”Fallet Assange: Uppgifter raderas om och om igen” kommer inom kort

  1. Du går upp som en sol och ner som en pannkaka! Varför raderade du ditt ursprungliga inlägg ”uppgifter raderas om och om igen”. Den är självklart redan kopierad. Vi har lärt oss av dig!

    Om du inte klarar av att vara ärlig så blir din blogg totalt ointressant! Hur skall vi tolka ”Jag tycker om de som skriver under sitt riktiga namn.”? Att du inte tycker om de som inte skriver under med sitt riktiga namn och tänker radera deras (läs mina) inlägg? Eller är jag bara paranoid? Vi får väl se.

    Behåller du mina inlägg så får du tuffa sparkar och respekt om du klarar dom. Annars får du applåder av idioterna!

  2. Det finns en idiotsäker metod att knäcka mig! HA RÄTT! Har du fel så får du huvudet insparkat. Så funkar jag. Inte så gulligt kanske, men ett steg närmare sanningen, som du gillar ibland.

    Jag hoppas du har förstånd att tolka mig bildligt!

  3. Jag ber om ursäkt för påståendet att du raderat ditt inlägg ”Uppgifter raders om och om igen”! Den finns ju kvar (30 sept). Bara jag som är slarvig. Trodde det var ett betydligt nyare inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


*