FN-panelens märkliga yttrande om Assange

Med anledning av FN-panelens (UNWGAD) mycket märkliga yttrande från den 5:e februari 2016 om att Julian Assange anses vara godtyckligt frihetsberövad kommer jag börja skriva på bloggen igen. Så inlägg kommer.

Först vill jag hänvisa till en artikel i DN Debatt som i vanlig ordning torgför Assanges påståenden. Författaren, Roger Fjellström, för fram de vanliga argumenten som precis som alltid när det gäller Assanges argument är felaktiga. Därför skrev jag en replik som publicerades den 1 mars. Här är länken.

Det ser ut som om en person spelar huvudrollen i denna intressanta historia. Det är Mads Andenæs som var Chair-Rapporteur när Assanges inlaga kom till UNWGAD den 12:e september 2014.

Mer kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *