Kontakt

Jag som är ansvarig för de här sidorna heter Göran Rudling. Jag tar gärna emot kommentarer, frågor, förslag och tips på vad som kan göras för att nå målet, en ny tydlig och enkel sexualbrottslag.

Göran Rudling

Kommentarer eller frågor är välkomna.

* anger obligatoriska fält

Powered by Fast Secure Contact Form

2 reaktion på “Kontakt

  • Har läst länken sedan länge. Det är inget annat än ett försök att sprida oro och få människor att tro att Sverige kan överlämna Julian.

   Att Sverige har ett utlämningsavtal med USA är inget konstigt. Det har vi haft under lång tid. Amerikanska brottslingar ska inte kunna använda sig av Sverige som en fristad.

   Utlämningsavtalet med USA är inte kopplat till det Europeiska i någon mening. Det innebär att en person som utlämnas från Storbrittanien är under skydd av regelverket under EAW. Man kan inte och kommer inte att helt plötsligt bara utlämna den personen till ett annat land.

   Det är så att Julian löper en större risk att utlämnas direkt till USA från Storbrittanien. Det är så och har varit så hela tiden. De som påstår något annat redovisar inte fakta korrekt.

   Sweden versus Assange sidor på nätet är fyllda av otroligt många faktafel. Det du påpekar här är bara ett i en lång rad. Jag har i några mail försökt få dem att ändra några av de värsta felen men de är inte intresserade av att redovisa hur saker och ting verkligen ligger till. Det är störande att en organisation som man skulle kunna tro står för att sanningen ska komma fram så uppenbart ljuger.

Kommentarer inaktiverade.